miercuri, 28 noiembrie 2012

Pareri Penta Rezidential Iasi !!!

    Buna tuturor,
Am deschis acest post pentru a afla pareri despre ceea ce inseamna Penta Rezidential Iasi.
Eu unul am o parere in general buna despre acest ansamblu.Va invit in continuare sa descoperim plusurile si minusurile care fac parte din acest ansamblu rezidential si totodata sa imbunatatim ce putem in acest colt de Iasi.
Numai bine!

8 comentarii:

  1. am vazut cateva apartamente si eu in blocul 2,finisaje dupa preferinte,pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu stau acolo...e destul de ok, dar daca cauti liniste nu e pocul potrivit. Peste 50% din apartemente sunt ocupate de chiriasi, studenti in general. Izolarea fonica e VARZAAAAA. In rest, spatiile sun mari, finisajele bunicele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine zis chiar k e varzaizolarea fonica,si eu stau acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu locuiesc acolo. Apartamentele sunt ca niste catacombe, in sensul ca nu au balcoane (cred ca doar un singur tip de apartament este prevazul cu balcon), la baie nu exista geam, aerisirea se face prin ventilatoare, asa ca inghit mirosurile de mancare ( si nu numai) ale vecinilor, la care se adauga si zgomotul infernal produs de ventilatoarele care functioneaza aproape non stop. Izolarea fonica nu e varza, ati gresit....NU EXISTA!!!!! Se platesc peste 1000 euro pe metrul patrat pt. un apartament la Penta, dar in propria casa nu veti avea niciodata liniste! Su aude absolut tot de la vecini, imaginati-va o zi de weekend, cand toata lumea este acasa...cam ce se aude din stanga, dreapta, deasupra si dedesupt! si o discutie normala, pe un ton civilizat se aude perfect. Dar`daca vecinii de deasupra incep sa urle si sa injure? Si sa tranteasca sau sa bata cu ciocanul la miezul noptii? La toate astea, se adauga costurile de intretinere f. mari, numai curatenia pe scara costa 20RON, pret la care ar trebui sa sclipeasca peste tot, ceea ce nu e cazul. Plus lift, plus reparatii plus alte si alte chestii. Spunea cineva de finisaje,,,materiale ieftine, cumparate probabil la kg din dedeman,,,,facut totul la mare viteza, pt a fi vandute rapid! Senzorii de gaz? Se declanseaza cand ti-e lumea mai draga, se aud in tot blocul! Concluzia? O mare teapa! Cautati mai degraba , la banii astia, un apartament cu o suprafata mai mare, cu o compartimentare facuta cu cap, intr-un bloc construit in anii '80, si veti vedea diferenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. spatiile verzi lipsesc iar masinile sunt parcate exact langa bloc. Canalizarea este asigurata de 2 pompe care pentru ca nivelul blocurilor este sub nivelul strazi.
    Domnul Garlea pentru urmatorul an are un alt proiect in alta locatie dar de acolo s-au excavat mult pamant si dupa constructia noului bloc respectivul teren cred ca o sa alunece.
    Domnul Garlea este neserios si egoist dupa banii.
    P.s. Nu ii mai pasa de locatari.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua!!
    Pret,calitate,zona este ok! Doriti liniste stati la casa! Am crescut la bloc din placi(construit in ani 80) si tot se auzea de la vecini.Locuiesc pe Aeroportului 1D si la pretul de 42000e ap. de 53mp in bloc nou cred ca este destul de k.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bloc 3(lll) ap parter aveti cunostinte despre structurà bca Sau caramidà?

    RăspundețiȘtergere
  8. Curtea e numai beton si masini. Multi chiriasi galagiosi. Spatii de parcare f putine. Majoritatea parcheaza pe strazile din afara. Izolare fonica aproape de zero (eu aud vecinii cum isi fac nevoile la baie de parca i-as tine de mana). Domnul Garlea a promis multe si odata ce s-a vazut cu sacii in caruta ... adio fraierilor.

    RăspundețiȘtergere